Air Serbia – Happy Friday promo za letove ka tri evropska grada

Povoljne avio karte za letove do Berlina, Dubrovnika i Moskve

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do tri grada u Evropi.

Air Serbia Happy Friday promo avio karte Beograd Berlin Moskva Dubrovnik

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 18. marta možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Dubrovnika po ceni već od 119 EUR, do Berlina već od 149 EUR, a do Mosvke od 169 EUR.

Promotivna akcija se odnosi na avio karte za period putovanja od 21. marta do 30. septembra 2016. godine, osim u periodu putovanja od 27. do 30. marta i od 29. aprila do 1. maja, i od 16. jula do 11. septembra 2016. godine. Za letove ka Beogradu važe izuzetci u periodu od 23. do 26. marta, od 4. do 8. maja, kao i od 25. juna do 6. avgusta 2016. godine.

Promotivna ponuda za Dubrovnik odnosi na putovanja u periodu od 16. maja do 30. septembra 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar