Air Serbia – Letovi Beograd – Astana od sredine 2017. godine

Air Serbia možda uvodi novu liniju do kazahstanske prestonice

Avio kompanija Air Serbia će najverovatnije pokrenuti liniju između Beograda i kazahstanske prestonice Astene tokom naredne letnje sezone.

Air Serbia uskoronova linija Beograd Astana  

Informacija je stigla nakon što su Srbija i Kazahstan nedavno potpisale sporazum o saradnji koji će između ostalog omogućiti i pokretanje nove linije između Beograda i Astane. Ukoliko se linija Beograd – Astana pokrene ona će najverovatnije biti sezonskog karaktera.

Predstavnici obe države istakli su da bi ovakva linija bila značajna za trgovinu, unapređenje poslovne saradnje, kao i za turizam. Trenutno u Kazahstanu radi veliki broj građevinskih radnika i inžinjera iz Srbije kojima će putovanje na ovaj način biti znatno olakšano.

Kazahstan ima vizni režim, ali državljanima Srbije nije potrebna viza kako bi putovali u ovu zemlju. Sa druge strane, Srbija je jedna od malobrojnih evropskih država koja ne zahteva posedovanje odgovarajuće vize građanima Kazahstana.

Ukoliko avio kompanija Air Serbia pokrene letove do Astane ona će biti jedina na prostoru bivše Jugoslavije koja će leteti do Kazahstana. U nedavnom intervjuu, izvršni predsednik srpske avio kompanije Dane Kondić naveo je da bi linija ka nekoj od destinacija u Centralnoj Aziji bila od velikog značaja za razvoj novih linija ka istoku.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar