Air Serbia – Promotivne cene avio karata za online kupovinu

Promotivna akcija “specijalna nedelja” za avio karte do Bukurešta, Ljubljane i Stokholma

Tokom današnjeg dana, 26. aprila 2015. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Bukurešta, Stokholma i Ljubljane sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia specijalna nedelja

Promocija, koja će važiti samo danas obuhvata avio karte za letove iz Beograda do Bukurešta i Ljubljane po ceni već od 109 EUR, kao i do Stokholma po ceni već od 159 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte se rezervisati za putovanja od 1. maja do 15. decembra 2015. godine, osim za letove ka Beogradu u periodu između 26. juna i 7. avgusta i iz Beograda u periodu između 24. jula i 6. septembra.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar