Air Serbia – Promocija Happy Friday za 20. novembar

Jeftine avio karte za tri destinacije

Samo danas, 20. novembra, na promotivnoj akciji Srećan Petak avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte do Skoplja, Beča i Bejruta.

Air Serbia Srecan Petak Beograd Bec Bejrut Skoplje

Na promotivnoj akciji Happy Friday ovog petka u ponudi avio kompanije Air Serbia su se našle povoljne avio karte za letove iz Beograda do Skoplja i Beča po ceni već od 109 EUR, dok su avio karte za letove na liniji Beograd – Bejrut već od 219 EUR.

Avio karte po ovim cenama možete kupiti samo u toku današnjeg dana, 20. novembra 2015., a za putovanja u periodu od 23. novembra 2015. do 23. marta 2016. godine. Iz promotivne akcije izuzeti su letovi iz Beograda u periodu od 29. decembra 2015. do 11. januara 2016. godine, kao i za Beograd između 18. decembra i 30. decembra 2015. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar