Air Serbia – Promo za online kupovinu avio karata nedeljom

Povoljne avio karte do Abu Dabija, Budimpešte i Stokholma

Ove nedelje na promociji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Budimpešte, Stokholma i Abu Dabija sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Online kupovina avio karte Budimpesta Stokholm Abu Dabi

Samo danas, 13. septembra, u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Budimpešte po ceni već od 119 EUR, avio karte do Stokholma su već od 169 EUR, dok tokom današnjeg dana možete da rezervišete avio karte i do Abu Dabija po ceni već od 329 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

  

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 21. septembra 2015. do 23. marta 2016. godine (osim u periodu između 18. decembra 2015. i 11. januara 2016). Budimpešta je na raspolaganju za putovanja do 24. oktobra 2015.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar