Air Serbia – Promotivne cene avio karata kupljenih online nedeljom

Air Serbia nastavlja sa promocijom “Specijalna nedelja” koja donosi povoljne cene avio karata kupljenih online samo danas

 

Danas, 21. decembra 2014. godine, možete da kupite avio karte po promotivnim cenama za letove iz Beograda do Brisela, Stokholma i Tel Aviva sa samo nekoliko klikova na sajtu Playtravel.rs.

 

Air Serbia specijalna nedelja Stokholm Brisel Tel Aviv

 

Uz sistem za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Brisela možete kupiti već od 171 EUR, do Stokholma već od 183 EUR, a do Tel Aviva od 261 EUR.

 

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 14. januara do 15. juna 2015. godine, sa izuzetkom u periodu od 29. marta do 17. aprila 2015. godine.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

 

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

 

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar