Air Serbia – Povoljne cene avio karata za online kupovinu nedeljom

Povoljne avio karte do Soluna, Stokholma i Zagreba, već od 109 EUR

Ove nedelje, 31. maja 2015. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Stokholma, Zagreba i Soluna sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Online kupovina nedeljom Beograd Stokholm Zagreb Solun

Samo danas u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Zagreba po ceni već od 109 EUR, do Soluna po ceni od 119 EUR i do Stokholma po ceni od 159 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 1. juna do 15. decembra 2015. godine, osim za letove ka Beogradu u periodu između 26. juna i 7. avgusta i iz Beograda u periodu između 24. jula i 6. septembra.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar