Air Serbia: Promotivne cene za online kupovinu nedeljom

Air Serbia sa akcijom “Specijalna nedelja” nudi povoljne cene avio karata za kupovinu online tokom današnjeg dana

 

Danas, 9. novembra 2014. godine, su na promotivnoj akciji avio karte za letove do Berlina, Kopenhagena i Dizeldorfa avio kompanije Air Serbia koje možete kupiti putem našeg sajta.

 

Air Serbia online avio karte

 

Putem sistema za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Kopenhagena i Dizeldorfa mogu se kupiti već od 139 EUR, dok je cena za letove do Berlina već od 169 EUR.

 

Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 10. novembra 2014. godine do 15. juna 2015. godine. Navedene cene uključuju sve dodatne troškove.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (BEG), a u polje “Do” jednu od tri navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karte.

 

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar