Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Samo danas, povoljne povratne avio karte do Milana, Stokholma, Bukurešta, Tel Aviva i Zagreba

Tokom prve nedeljne promotivne akcije promociji avio kompanije Air Serbia u ovoj godini, možete da rezervišete povoljne avio karte za pet destinacija.

Air Serbia jeftine avio karte Beograd Tel Aviv Milano Zagreb Stokholm

Tokom današnjeg dana, 17. januara, u ponudi su povoljne avio karte za letove domaće avio kompanije, a najjeftinije avio karte možete da rezervišete za letove do Bukurešta i Zagreba po ceni već od 109 EUR, avio karte do Milana su od 119 EUR, do Stokholma od 149 EUR, a do Tel Aviva od 209 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

  

Avio karte možete rezervisati za putovanja počev od 18. do 31. januara godine sa povratkom do 15. juna 2016. godine. Osim u periodu: između 24. i 29. marta, i između 28. aprila i 3. maja 2016. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar