Air Serbia – Promotivna akcija za online kupovinu avio karata

Avio karte za brojne destinacije po ceni već od 119 EUR[/lid]

 

Do nedelje 5. marta u ponoć, rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda za brojne destinacije sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

 

Air Serbia online kupovina avio karata 4 mart 2017

 

Do nedelje, do 23:59h možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Pariz, Moskvu, Sankt Peterburg, Bejrut, Tel Aviv i London po ceni već od 179 EUR, za Abu Dabi od 299 EUR, a za Njujork od 349 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte do navedenih destinacija, a avio kompanija Air Serbia ponudila je i promotivne cene avio karata za letove u jednom smeru između Beograda i Pariza, Moskve, Sankt Peterburga, Bejruta, Tel Aviva ili Londona po ceni već od 119 EUR, avio karte u jednom smeru za Abu Dabi su od 199 EUR, a za Njujork od 209 EUR.

 

Cene su sa već uključenim svim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

 

Avio karte se odnose na putovanja od 6. marta do 15. juna 2017., osim u periodu: između 7. i 16. aprila (ka Beogradu), od 14. do 23. aprila (iz Beograda) i 28. aprila do 3. maja 2017. godine (ka i iz Beograda).

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

 

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar