Air Serbia – Promotivna akcija za online kupovinu avio karata

Avio karte za brojne destinacije po ceni već od 119 EUR[/lid]

 

Do nedelje 24. februara, rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda za brojne destinacije sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

 

Air Serbia Promotivna akcija Beograd online kupovina

 

Do nedelje, do 23:59h možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Brisel, Atinu, Amsterdam, Larnaku, Prag, Rim, Milano, Stokholm i Kopenhagen po ceni već od 119 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

 

Avio karte možete rezervisati za putovanja u periodu od 27. februara do 15. juna 2017. godine, osim u periodu između 7. aprila i 16. aprila (ka Beogradu), od 14. aprila do 23. aprila (iz Beograda) i 28. aprila do 3. maja 2017. godine (ka i iz Beograda).

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

 

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

4 Komentara
 1. zakasnela obavestenja

  Snezana cherri
   odgovori
  25/02/2017

  Draga air-Serbia dok stavite da postoji promotivna akcija za karte rok je vec izasao i od toga mema nista.Mi sto zivimo u Beyrutu rado bi koristili popust i putovali za Beograd a odatle i za druge Evropske zemlje kao i za Kanadu ako otvorite redovnu liniju.Zbog toga vas molimo da nas obavestite na vreme,ako postoji mogucnos…..zahvalna Snezana

  • Play Travel
    odgovori
   28/02/2017

   Snežana, pratite redovno naše vesti koje objavljujemo na našem sajtu, prijavite se na newsletter ili lajkujte našu facebook stranicu i prvi saznajte za promotivne akcije svih avio kompanija.

 2. Obavestenje o povratnom letu

  Lojovic Radmila
   odgovori
  27/02/2017

  Imala sam povratnu kartu Beograd-Hamburg, sa letom iz Beograda 11.12.2016 i povratkom 16.02.2017. Naravno dozivljavam sok na aerodromu u Hamburgu kada su mi saopstili da AIR Serbia uopste nema let za Beograd koji je trebao biti u 9,30h. Ovim putem vam se zahvaljujem na blagovremenm obavestenju o otkazanom letu…za mene licno vise nego strasno!!!

  • Play Travel
    odgovori
   28/02/2017

   Radmila, prilikom kupovine avio karte neohodno je da ostavite sve vaildne podatke kao i kontakt (broj telefona ili mail adresu) koji su aktivni neposredno pre/posle i tokom putovanja kako bi kolege iz avio kompanije mogli da Vam jave na vreme se promene vezane za Vaš let. Takođe, jedna od obaveza putnika je da neposredno pred let (dan-dva) provere status leta kako bi ste eventualno izbegli ovakve situacije koje ste naveli. Ukoliko je Vaš let u potpunosti otkazan možete podneti zahtev za finansijsku kompezaciju i ostvarivanje prava na naknadu za otkazan let. Zahtev možete postaviti na sledećoj stranici ili nam poslati mail na claim@laytravel.rs

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar