Air Serbia – Promotivne cene za Aziju i Australiju

“Early Bird” promotivna akcija do 31. jula

U saradnji sa avio kompanijom Etihad, avio kompanija Air Serbia do kraja jula nudi povoljne avio karte za brojne destinacije u Aziji i Australiji.

Air Serbia promotivna akcija Azija Australija avio karte Etihad

Promotivna akcija će trajati do 31. jula, a do tad možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda do Abu Dabija i Dubaija po ceni od 299 EUR.

Avio karte do Hong Konga i Kolomba su od 399 EUR,  do Bangkoka od 429 EUR, do Singapura od 469 EUR, do Ho Ši Min Sitija od 479 EUR, do Seula od 489 EUR, a do Sejšela od 589 EUR.

Promotivna ponuda podrazumeva i destinacije u Australiji, a avio karte do Melburna možete da kupite po ceni od 899 EUR, do Perta od 939 EUR, a do Brizbejna i Sidneja od 989 EUR.

Sve cene odnose se na povratne avio karte sa svim već uračunatim dodatnim troškovima. Promotivna akcija podrazumeva i putovanja u biznis klasi.

“Early Bird” akcija avio kompanije Air Serbia odnosi se na putovanja u periodu od 1. septembra 2016. do 31. maja 2017. godine.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima, rezervišite Vašu avio kartu online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar