Air Serbia – Promocija Srećan petak za tri evropska grada

Povoljne avio karte za Bukurešt, Milano i Beč

Samo danas, 5. juna, na promociji Happy Friday avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte za letove iz Beograda do Bukurešt, Milano i Beč.

Air Serbia Happy Friday Beograd Bec Milano Bukurest

Ovog petka najjeftinije avio karte možete kupiti za letove iz Beograda do Beča i Bukurešta po ceni već od 109 EUR. Povoljne su i avio karte do Milana i tokom današnjeg dana možete ih kupiti po ceni već od 129 EUR.

Avio karte po ovim cenama možete kupiti samo tokom današnjeg dana, 5. juna, a one važe za putovanja od 8. juna do 15. decembra 2015. godine. Izuzetak su letovi iz Beograda između 24. jula i 6. septembra i za Beograd između 26. juna i 7. avgusta.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar