Air Serbia – Promotivna akcija za online kupovinu avio karata

Avio karte za brojne destinacije po ceni već od 109 EUR

Do nedelje 25. juna u ponoć, rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda za brojne destinacije sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Do nedelje, do 23:59h možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Split po ceni već od 109 EUR, za Ljubljanu, Bukurešt, Dubrovnik, Pulu, Zagreb, Sarajevo, Skoplje, Beč i Cirih po ceni od 119 EUR, a za Brisel i Frankfurt od 129 EUR.

Avio karte za Amsterdam, Stokholm, Diseldorf, Štutgart, Berlin, Prag i Rim možete da kupite po ceni već od 159 EUR, za Kopenhagen od 179 EUR, a za Pariz od 239 EUR.

Cene su sa već uključenim svim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

Avio karte se odnose na putovanja u periodu od 1. do 27. jula, osim u periodu između 13. i 23. jula za putovanja iz Amsterdama, Ciriha, Stokholma, Brisela, Kopenhagena i Pariza.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar