AirBaltic – U planu letovi između Beograda i Rige

Još jedna nova linija iz Beograda naredne godine?

Letonska nacionalna avio kompanija AirBaltic navela je da je zainteresovana da naredne godine pokrene letove Beograd – Riga. 

AirBaltic nova linija Beograd Riga

Izvršni predsednik avio kompanije AirBaltic Martin Gauss rekao je da je Beograd izuzetno interesantna destinacija za letonsku avio kompaniju, kao i da su već u toku pregovori sa avio kompanijom Air Serbia o kodšer letovima između Rige i Beograda.

“Ova linija ima ogroman potencijal, ali nam je potrebna saradnja sa avio kompanijom Air Serbia”, rekao je on.

Linija između Beograda i Rige najverovatnije bi bila uspostavljena sa početkom letnjeg reda letetenja, tj. od 27. marta 2017. godine.

Ovo je samo deo planova avio kompanije AirBaltica koja planira da pokrene devet novih linija naredne godine, a za sad najavljene destinacije do kojih će letonska avio kompanija leteti iz Rige su Ženeva, Aberdin, Stavanger, Geteborg, Temper, Katanija i Odesa.

Letovi Beograd – Riga su bili uspostavljeni 2009. godine, ali je linija obustavljena nakon samo dve godine iako su rezultati bili bolji nego što se u prvobitno očekivalo. Sada se razmišlja o novoj liniji najviše zbog toga što je u flotu ove avio kompanije dodata nova letelica tipa Bombardier CS300.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na office@playtravel.rs

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar