Alitalia – Novi letovi i linije tokom letnje sezone

Svakodnevni letovi iz Podgorice, letovi iz Dubrovnika i Splita za Rim

 

Italijanska nacionalna avio kompanija Alitalia objavila je letnji red letenja koji predviđa brojne nove linije i letove.

 

Alitalia novi letovi Rim Podgorica Split Dubrovnik leto 2017

 

Avio kompanija Alitalia planira da poveća broj letova između Rima i Podgorice, pa će se letovi obavljati svakog dana tokom letnje sezone. Ovo je uvećanje od četiri dodatna leta nedeljno u odnosu na trenutne letove ponedeljkom, četvrtkom i subotom.

 

Istovremeno, avio kompanija Alitalia najavila je nove letove Rim – Split i Rim – Dubrovnik. Ove linije su sezonskog karaktera, a prvi letovi na liniji Rim – Split očekuju se 7. jula , dok će letovi na liniji Rim – Dubrovnik početi od 23. jula. Obe linije će se obavljati dva puta nedeljno i to sve do 10. septembra.

 

Osim toga, avio kompanija Alitalia najavila je i letove iz Katanije za Sankt Peterburg, iz Milana za Atinu, kao i iz Bolonje, Venecije i Verone za Ibicu. Pored sezonskih linija, avio kompanija Alitalia najavila je i liniju Rim – Kijev, koja se očekuje od 1. maja.

 

Avio kompanija Alitalia planira da poveća broj letova unutar Italije, povezujući sve najvažnije gradove ove države.

 

Avio karte za navedene linije su već u prodaji i možete ih rezvisati odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar