Alitalia – Samo danas, promotivne cene avio karata za Evropu i Afriku

Avio karte po ceni već od 159 EUR

Tokom današnjeg dana avio kompanija Alitalia u svojoj ponudi ima povoljne avio karte za letove do destinacija u Evropi i Severnoj Africi.

Alitalia promotivna akcija avio karte Beograd

Samo danas možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Istanbula po ceni već od 159 EUR. Avio karte do Amsterdama su već od 169 EUR, dok su avio karte do Londona, Brisela, Tirane, Malte, Barselone i Madrida po ceni već od 179 EUR.

Tokom kratke promotivne akcije avio kompanije Alitalia možete kupiti i povoljne avio karte za letove do Ženeve po ceni već od 185 EUR, do Atine i Pariza od 189 EUR, do Nice od 229 EUR, do Alžira od 289 EUR, do Tunisa od 299 EUR, a do Kaira i Kazablanke od 329 EUR.

Sve cene navedene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a promotivna akcija odnosi se na putovanja u periodu od 11. aprila do 30. juna 2016. godine.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar