U Amsterdamu se Nova godina slavi bolje nego kod kuće!

Provedite 6 prazničnih dana u Amsterdamu po ceni već od 317 EUR

Proslava Nove godine u Amsterdamu počinje 29. decembra i traje sve do 3. januara, kao i naš novogodišnji paket po ceni već od 317 EUR.

Uz zavodljivu reputaciju koja prati zabavu u Amsterdamu možete se osloniti da će poseban trud biti uložen u organizovanje novogodišnje noći. Čini se da svi stanovnici Amsterdama uoči dočeka Nove godine izađu na ulice i trgove kako bi svi videli ulazak u predstojeću godinu uz vatromet i zvuke šarenih eksplozija koje padaju kao kapljice kiše po celom gradu sa muzeja Nemo.

Nakon vatrometa i dočeka Nove godine na nekom od poznatih trgova nastavak žurke je obavezan u klubovima. Raspored žurki možete pogledati na iamsterdam.

Stanovnici Amsterdama vole da dočekaju Novu godinu sa staklenim čašama punim mehurića uz obavezno masnije pecivo sa jabukama i suvim grožđem. Gelukkig Nieuwjaar!

Amsterdam Nova godina 2016

Praznični paket za 6 dana u Amsterdamu po ceni već od 317 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 5 noćenja u hotelu sa 4*

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na info@playtravel.rs

Polazak: 29. decembar Beograd  – Eindhoven
Polazak: 03. januar Eindhoven – Beograd

Pretraga najpovoljnijih datuma putovanja

 

Hotel NH Naarden 4* noćenje sa doručkom ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu 

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Amsterdamu

Transfer od/do aerodroma na destinacije je često skup i komplikovan. Rezervišite na vreme privatno vozilo po povoljnim cenama.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar