Austrian Airlines – Povoljne povratne avio karte za letove iz Beograda

Promocija za avio karte do 14 svetskih destinacija

Avio kompanija Austrian Airlines u svojoj ponudi trenutno ima avio karte za letove iz Beograda do 14 destinacija, po ceni već od 122 EUR.

Austrian Airlines promocija letovi iz Beograda

Najjeftinije avio karte možete kupiti za letove Beograd – Beč po ceni već od 122 EUR. Povoljne su i avio karte do Berlina koje možete kupiti po ceni od 173 EUR, avio karte do Amsterdama su već od 177 EUR, do Pariza i Brisela već od 189 EUR, a do Praga, Hamburga i Londona već od 213 EUR. Specijalna ponuda se odnosi na avio karte za sva putovanja do 30. septembra 2015. godine.

Avio kompanija Austrian Airlines nudi i povoljne avio karte do azijskih destinacija. Avio karte za letove iz Beograda do Dubaija su već od 433 EUR, do Pekinga već od 478 EUR, do Kolomba od 655 EUR, a do Delhija od 687 EUR.

Za sva putovanja u periodu od 16. avgusta ove i 26. juna naredne godine možete takođe kupiti povoljne avio karte za destinacije u Americi. Avio karte do Vašingtona su već od 481 EUR, a do Čikaga već od 581 EUR.

Sve cene su navedene sa svim uračunatim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte do navedenih gradova.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, a zbog velike traženosti savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Austrian

Rezervišite odmah avio karte kompanije Austrian online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar