Turkish Airlines – avio karte za Majami po ceni već od 334 EUR

U februaru i martu jeftino do Majamija!

U rezervacionom sistemu trenutno možete naći veoma povoljne avio karte za letove avio kompanije Turkish Airlines iz Pize do Majamija.

avio karte Beograd Majami

Avio karte za letove Piza – Majami možete kupiti po ceni već od 334 EUR za letove tokom februara i marta naredne godine, a ovo su neki od ponuđenih termina:

5. februar – 17. februar 2016. godine

4. mart – 16. mart 2016. godine

6. mart – 13. mart 2016. godine

Na raspolaganju su takođe i jeftine avio karte Beograd – Piza, sa kojima se lako upotpunjuje ovo atraktivno putovanje.

Navedena cena odnosi se na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

avio karte Beograd Majami

Iako se Majami može opisati na mnogo načina ipak preovladava jedna asocijacija ukopljena u reč glamur, jer uistinu za većinu turista Majami predstavlja pojam glamura uklopljenog u vrlo urbanu formu. I sama definicija glamura ide u prilog instiktivnom spajanju reči glamur sa Majamijem, jer arhaično značenje ove reči predstavlja neku vrstu čini koja mistifikuje svoju “žrtvu”. I u pravu su jer Majami je zaista jeste Grad Magije (Magic City) kako ga mnogi zovu. I mističan je.

U svoj svojoj lepoti svakako, sa klopotom visokih potpetica duž Lincon Road, zamasima grogotovaca koji lagano uplovljavaju u plavetnilo širokog neba Floride, neverovatnom vatrenom bojom svakog zalaska sunca koja “pali” nebo iznad centra grada, s jedne strane.

Majami avio karte

Potom, tu je i druga stana lepote Majamija, manje komercijalna i očigledna, ogledana u večerima poezije u preuređenim skladištima, venecuelanskom uličnom pevaču koji peva pesme Metallice na španskom u Coral Gables karaoke baru ili neobičnoj razmeni pozdrava između pravoslavnih jevreja i azilanata sa Kube – shalom/buenos dias.

Majami zaista je jeste mnogo toga, ali je Glamur u svakom obliku i svakom smislu te reči. Ostaje Vam jedino da provedete ostatak života pokušavajući da pobegnete od njegovih čari.

Ova ponuda će trajati dok god ima raspoloživih mesta, pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar