Emirates – Specijalna Flash promocija za letove iz Beograda

Povoljno do destinacija u Aziji!

Na specijalnoj Fleš promociji do 10. novembra avio kompanija Emirates u svojoj ponudi imaće povoljne avio karte za letove iz Beograda do nekoliko izabranih gradova u Aziji. 

Najjeftinije povratne avio karte možete kupiti za letove iz Beograda do Bangkoka po ceni već od 484 EUR, avio karte do Hong Konga i Kuala Lumpura su od 540 EUR, do Kolomba od 548 EUR, do Džakarte od 575 EUR, a do Singapura od 592 EUR.

Avio karte do Ho Ši Min Sitija možete kupiti po ceni od 666 EUR, do Malea (Maldivi) su od 768 EUR, a do Denpasara (Bali) avio karte su od 799 EUR.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Navedene cene se odnose na povratne avio karte, sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a za putovanja u periodu od 9. novembra 2015. do 27. februara 2016. godine.

Avio kompanija Emirates ove letove iz Beograda obavlja u saradnji sa avio kompanijom FlyDubai koja leti na liniji Beograd – Dubai, nakon čega se iz Dubaija nastavlja putovanje do odabranih destinacija. Putnici na letovima avio kompanije FlyDubai imaju pravo na besplatan čekirani prtljag težine do 30 kilograma, kao i besplatno posluženje tokom.

Broj raspoloživih mesta je veoma ograničen, pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar