Emirates – Prolećni promo

Avio karte po promotivnim cenama do 5. maja

Avio kompanija Emirates pokrenula je veliku prolećnu promotivnu akciju za polaske iz Beograda ka brojnim svetskim destinacijama.

Promotivna akcija će trajati sve do 5. maja 2016. godine, a na sniženju se nalaze brojni gradovi do kojih možete otputovati iz Beograda uz presedanje u Dubaiju.

Tokom trajanja ove promotivne akcije možete da kupite povoljne avio karte do kineskih destinacija i to po ceni već od 474 EUR, avio karte do Indije su od 477 EUR, do Tajlanda od 501 EUR, do Japana od 582 EUR, do Šri Lanke od 648 EUR, do Južne Afrike od 671 EUR, do Filipina od 752 EUR, do Maldiva od 799 EUR, a do Australije od 1206 EUR.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Promotivna akcija podrazumeva i letove u biznis klasi. Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima.

Na ovoj promotivnoj akciji možete da kupite avio karte za period putovanja do 9. decembra 2016. godine, uz neke izuzetke.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas pozivom našeg call centra.

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar