FlyDubai – Besplatne avio karte za decu

Besplatne avio karte Beograd – Dubai za najmlađe!

Avio kompanija FlyDubai odlučila je da ponudi besplatne povratne avio karte svoj deci u uzrastu od 2 do 12 godina na liniji Beograd – Dubai.

FlyDubai besplatne avio karte Beograd Dubai

Idealna prilika za prvo dečije putovanje avionom.

Promotivna akcija biće pokrenuta 15. aprila i trajaće sve do 20. avgusta 2015. godine, a možete kupiti povratne avio karte za putovanja u periodu od 1. juna do 15. septembra.

Prema odrednicama ove promotivne ponude, deca u uzrastu od 2 do 12 godina moraće da putuju u pratnji bar jedne odrasle osobe, koja će morati da plati punu cenu avio karte. Deca dobijaju besplatnu avio kartu, a plaćaju se samo dodatni troškovi koji čine mali deo pune cene avio karte Beograd – Dubai.

Sa jednom odraslom osobom koja je kupila avio kartu mogu besplatno da putuju dva deteta, dok u prisustvu dve odrasle osobe može da putuje četvoro dece.

Sa besplatnom avio kartom dete može da preda kofer težine do 20 kilograma i da u avion unese do 7 kilograma težak ručni prtljag.

Period prodaje kao i broj mesta na ovoj promotivnoj ponudi je ograničen pa Vaše avio karte rezervišiti što pre počev od 15. aprila, on line putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar