FlyDubai – Vikend promotivna akcija

Do 50% popusta za sve destinacije

Low cost avio kompanija FlyDubai ovog vikenda u svojoj ponudi ima avio karte po specijalnoj ceni.

FlyDubai promotivna akcija vikend januar 2017  

Promotivna akcija je već u toku, a trajaće sve do 15. januara u ponoć, a cene variraju u odnosu na period putovanja i podeljene su na tri različita perioda.

Najpovoljnije avio karte za letove iz Beograda su za period putovanja od 1. maja do 21. juna kada možete da kupite avio karte za Dubai po ceni već od 211 EUR, za Kuvajt od 243 EUR, a za Maldive od 279 EUR.

Za period putovanja od 1. do 30. aprila možete da kupite avio karte za Dubai po ceni već od 235 EUR, za Kuvajt od 243 EUR, a za Maldive od 279 EUR.

Low cost avio kompanija FlyDubai ponudila je promotivne cene i za sve putnike koji žele da putuju odmah za navedene destinacije, pa tako za sve putovanja do 31. marta možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Dubai po ceni već od 260 EUR, za Kuvajt od 303 EUR, a za Maldive od 346 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa već uračunatim svim dodatnim troškovima. Avio karte po ovim cenama podrazumevaju predati prtljag do 20kg, ručni prtljag do 7kg, kao i topli obrok na letovima Beograd – Dubai (na ostalim linijama se doplaćuje).

Broj mesta na svim letovima je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar