Nezaboravni poljubac u Rimu

Uz jeftine cene avio karata, potražite Vaše najromantičnije mesto za poljubac u Rimu

Večni grad svakako nudi beskrajno mnogo očaravajuće romantičnih ideja.

Šetnja obalom reke Tibar. Antičke tribine veličanstvenog Koloseuma. Otvorene pijace prepune raznobojnih svežih proizvoda i mirisnog cveća. Stočić u uglu malog porodičnog restorana. Iskreno, malo je mesta u Rimu za koje može da se kaže da Vas neće inspirisati na poljubac… Ako izuzmemo Vatikan, koji u ostalom i nije Rim. : )

Nezaboravni poljubac u Rimu

Iako je svako mesto u okviru starog centra Rima dobra ideja za romatičan poljubac, nekoliko mesta Vam ipak izvajamo kao posebno romantična:

Piazza Garibaldi

Na vrhu drugog najvišeg brda u Rimu čeka Vas Trg Garibaldi. Jedan od najlepših vidikovaca u Rimu. Nakon šetnje do vrha jedino Vam preostaje da padnete jedno drugom u naručje i podelite savršeno romantičan trenutak uz pogled na svetlucavu veličanstvenost Rima. Ili možete autobusom doći do Trga i naslonjeni na zid ljubiti se pred celim Rimom. Ukoliko Vašem partneru treba malo ubeđivanja podsetite ga da kanon gasi svaki dan u podne. : )

Usta Istine

Na tremu Crkve Svete Marije nalazi se jedan od interesantnijih lokaliteta u Rimu. I tu ćete uvek naići na nekoliko parova koji imaju sličnu ideju kao i Vi – da obećaju jedno drugom vernost dok stavljaju ruku u Usta Istine. Bog mora će prepoznati one koji lažu i odgristi im ruku. I nikako nemojte upropastiti momenat komentarišući da je disk verovatno samo poklopac odvoda iz vremena starog Rima koji se slučajno našao na zidu! : )

Fontana četiri reke

Berninijeva skulptura na Trgu Navona je veličanstven prikaz četiri rečna božanstva. Poljubite se ispod figure koje simbolizuje Rio de la Plata i pogledajte kako figura diskretno zaklapa oči tokom Vašeg poljubca : )

Nezaboravni poljubac u Rimu

Španske Stepenice

Ako izuzmemo internacionalnu scenu, škljocanje foto aparata i mogućnost da se nađete na nečijem instagramu ili tweetu Španske stepenice predstavljaju jednu od nezaobilaznih romantičnih tački koje inspirišu na poljubac.

Most Garibaldi

Najbolji most u Rimu ukoliko želite da podelite nekoliko poljubaca posle zalaska sunca. Osvetljene koje pružaju okolni lokaliteti je savršeno. Bitan je samo momenat, izbegnite tramvaj. :)

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar