LOT – Nove destinacije i novi letovi u Evropi i Severnoj Americi

Poljska avio kompanija uvodi nove letove iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske!

Avio kompanija LOT predstavila je novi red letenja po kojem planira da češće leti do destinacija u regionu, uz bolje konekcije ka Severnoj Americi.

LOT avio kompanija uvodi nove letove iz Beograda Podgorice Splita Zadra Pule 2017

Poljska avio kompanija najavila je da će tokom letnje sezone opet obavljati svakodnevne letove na liniji Beograd – Varšava.

Letovi iz Beograda za poljsku prestonicu obavljaće se ponedeljkom, sredom i petkom u 14:05h, a utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom u 16:55h. Letovi iz Varšave za Beograd predviđeni su za 11:55h ponedeljkom, sredom i petkom, kao i u 16:20h utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

Svim putnicima iz Beograda avio kompanija LOT omogućila je dobre konecije ka destinacijama u SAD i Kanadi. Avio karte za letove iz Beograda za Čikago možete da kupite po ceni već od 499 EUR, za Njujork već od 451 EUR, a za Toronto od 579 EUR.

Od 13. maja, avio kompanija LOT pokrenuće sezonsku liniju Podgorica – Varšava, sa jednim letom nedeljno i to subotom (poletanje iz Podgorice je predviđeno za 16:35h).

Samo dan kasnije, 14. maja, poljska avio kompanije počeće da leti na sezonskim linijama Split – Varšava i Pula – Varšava. U početku letovi će se obavljati jednom nedeljno, pa zatim dva puta nedeljno od 17. juna na liniji Pula – Varšava i od 21. juna na liniji Split – Varšava.

Od 20. maja biće uspostavljena i sezonska linija Zadar – Varšava koja će se obavljati dva puta nedeljno.

Avio kompanija LOT uspostaviće i nove linije ka kojim će leteti iz Poljske i to od 26. februara šest puta nedeljno na liniji  Varšava – Kijev-Žulianu, od 3. jula jednom nedeljno na liniji Krakov – Čikago, od 3. aprila dva puta nedeljno na liniji Varšava – Los Anđeles, a od 28. aprila četiri puta nedeljno na liniji Varšava – Njuark (Njujork).

Od 3. jula avio kompanija LOT povezaće Varšavu i Tokijo sa četiri nedeljna leta, a od 6. jula Varšavu i Seul sa pet nedeljnih letova. I na ovim linijama avio kompanija LOT nudi dobre konekcije putnicima iz Beograda zbog čega su ove linije svakako lepa vest.

Rezervišete već danas Vaše avio karte online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar. 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar