LOT – Promotivna akcija za destinacije u Poljskoj i Severnoj Americi

Snižene cene za 11 destinacija!

Poljska avio kompanija LOT pokrenula je novu promotivnu akciju koja će trajati do 7. juna, a tokom koje možete da kupite povoljne avio karte za brojne destinacije.

LOT avio karte promotivna akcija Poljska Severna Amerika

Do 7. juna možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Varšave po ceni već od 109 EUR, a snižene su i cene za ostale gradove u poljskoj pa avio karte za Krakov, Gdanjsk, Šćećin, Poznanj, Žešov, Vroclav i Katovice po ceni od 149 EUR.

Ovoj ponudi poljskih destinacija, avio kompanija LOT pridružila je i avio karte za letove za Stokholm koje možete da kupite takođe po ceni od 149 EUR.

Promotivna akcija avio kompanije LOT obuhvata i dve destinacije u Severnoj Americi, pa ovih dana možete da kupite avio karte za Čikago i Toronto po promotivnoj ceni već od 499 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a odnose se na putovanja u periodu od 3. oktobra 2016. do 15. marta 2017. godine.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar