Lufthansa – Snižene cene avio karata do pet letnjih destinacija

Povoljno iz Beograda do letnjih destinacija

Nemačka avio kompanija Lufthansa ponudila je povoljne avio karte za letove sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do pet ekskluzivnih destinacija, a najjeftinije avio karte se mogu kupiti već od 589 EUR.

Lufthansa avio karte Beograd Male Mauricijus Kankun Tampa

Za one koji planiraju odmor unapred pruža se jedinstvena prilika da kupe povoljne avio karte do Tampe, Malea, Mauricijusa, Kankuna ili Paname za putovanja tokom zimskog perioda godine.

Najjeftinije su avio karte za letove Beograd – Tampa koje možete kupiti po ceni već od 589 EUR, avio karte do Malea možete kupiti po ceni od 699 EUR, do Mauricijusa po ceni od 879 EUR, do Kankuna od 1009 EUR, a do Paname po ceni od 1289 EUR.

Avio karte se mogu kupiti do 31. decembra ove godine, a važe za putovanja od 10. decembra 2015. do 9. aprila 2016. godine.

Cene koje su navedene odnose se na povratne avio karte, sa uključenim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Lufthansa

Sve letove iz Beograda avio kompanija Lufthansa obavlja direktno ili preko svojih čvorišta u Minhenu i Frankfurtu.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar