Turkish Airlines pokreće letove ka novim destinacijama

Dve nove daleke destinacije u mreži avio kompanije Turkish Airlines

Avio kompanija Turkish Airlines nedavno je pokrenula nove linije za Kankun i Meksiko Siti ka kojim putnicima iz Srbije nudi povoljne konekcije.

Linije ka ova dva grada avio kompanija Turkish Airlines je pokrenula od 21. avgusta 2019. godine, a ka njima ranije nije letela. Meksiko Siti je glavni grad Meksika i drugi po veličini grad u Latinskoj Americi, dok je Kankun jedna od najpopularnijih destinacija u Centralnoj Americi.

Putnicima iz Srbije avio kompanija Turkish Airlines nudi letove ka obe destinacije tri puta nedeljno i to sredom, petkom i nedeljom, dok je povratak planiran ponedeljkom, četvrtkom i subotom. Svi letovi se obavljaju sa presedanjem u Istanbulu.

Meksiko Siti i Kankun su 18. i 19. destinacija u Americi ka kojim leti turska avio kompanija, koja je inače poznata po tome što leti u više zemalja nego bilo koja koja druga avio kompanija. Ona povezuje ukupno 126 država i 315 destinacija sveta.

Svi putnici koji imaju presedanje u Istanbulu duže od šest sati, a kraće od 24 časa mogu da iskoriste besplatnu uslugu Touristanbul koja je namenjena obilasku glavnog grada Turske. Na raspolaganju je nekoliko tura različitih trajanja i tipova koje u fokus stavljaju najpoznatije znamenitosti grada ili najbolje restorane u zavisnosti od toga koliko vremena putnik ima do narednog leta.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

30. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar