Lufthansa – Letite po svojim pravilima!

Od 1.oktobra Lufthansa, Austrian Airlines i SWISS promenile su cene i modele kupovine avio karata po Evropi. Low cost avio kompanije su dobile ozbiljnu konkurenciju!

Do ove jeseni, sa velikim avio kompanijama plaćali smo avio karte sa uključenim uslugama koje nismo koristili., a avio karte su često izlazile skuplje od naših potreba. Stvari se menjaju, a vi podelite sa nama koliko će vam ovo olakšati planiranje sledećeg putovanja?

Lufthansa - Letite po svojim pravilima

Od 1. oktobra avio kompanije Lufthansa grupe – Lufthansa, Austrian Airlines i SWISS prilagodile su cene avio karata potrebama putnika. Ovaj novi koncept avio karata ekonomske klase ima tri modela – Economy Light, Classic i Flex i primenjuju se na sve letove evropske letove.

U zavisnosti od razloga puta, putnici će moći da izaberu odgovarajuću kartu po rezumnoj ceni. Recimo da idete iznenada na vikend ili na porodično putovanje isplanirano mesecima unapred ili na poslovni put na kome se planovi brzo menjaju, uz nove opcije moći ćete da platite avio kartu po razumnoj ceni. Do skoro bili ste primorani da plaćate punu cenu avio karte, bez obzira na usluge koje su uključene u cenu i koje nećete koristiti.

Sve opcije će doduše i dalje uključivati prtljag do 8kg, užinu i piće na letu i nagradne i statusne milje kao standard.

Lufthansa - Letite po svojim pravilima (2)

Cene ovih avio karata će varirati u zavisnosti od usluga koje želite da platite, pa ćete tako, ako vam nije neophodna fleksibilna avio karta, u Light modelu moći da je platite i od 89 evra iz Beča. Priznaćete, ovim potezom low cost kompanije su dobile ozbiljnu konkurenciju.

Light

Ovo je osnovna opcija, sa ponudom najjeftinijih avio karata za one kojima je potrebna fiksna avio karta i koji nose samo ručni prtljag. Kako kažu u avio kompaniji Lufthansa, trećina evropskih putnika nosi samo ručni prtljag, što je preko 3 miliona mušterija prema čijim potrebama treba biti fer. Naravno postoji opcija čekiranja dodatnog prtljaga za 15 evra, kao i mogućnost biranja sedišta za 10 evra.

Lufthansa - Letite po svojim pravilima Austrian Airlines

Classic

Ovaj model pruža mogućnost prtljaga do 23kg, kao i opciju da pri rezervaciji avio karte izaberete sedište, besplatno. Osim toga, putnici će uz doplatu moći fleksibilnije da menjaju letove i karte. U classic modelu povratna karta do Beča je 129 evra.

Flex

Orijentisan na potrebe poslovnih putovanja, kojima je potrebna najveća fleksibilnost, ovaj model pruža opciju besplatnog menjanja leta. Povratna do Beča je dostupna od 199 evra.

Što se tiče usluga koje možete doplatiti u svakom od modela, ponuđeni su a la carte menu za dodatnih 15 evra, pristup lounge-u za 35 evra, ekstra prostor za noge – 25 evra, dodatni prtljag za 15 evra.

Uz Economy modele, avio kompanija naravno nastavlja da nudi Business Class opciju, samo ovog puta putnici će moći besplatno da menjaju letove.

Lufthansa - Letite po svojim pravilima Swiss

Lufthansa grupa kompanija leti na više od 130 svetskih destinacija i više od 40 evropskih.

Uz ove lepe vesti, kuda ćete prvo? :)

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar