Magični Santorini – Avio karte po neverovatnoj ceni od 120 EUR

Doživite magični Santorini uz promotivne cene avio karte već od 120 EUR.

Santorini sigurno zauzima deo Vaše mašte iako ga još niste uživo videli.

Santorini-Sunce

Sa svojim raznobojnim liticama na 300 metara iznad indigo plave boje Egejskog mora i krivudavim, uskim ulicama, izdaleka izgleda kao velika, slojevita torta i zaslužno nosi titulu najlepšeg grčkog ostrva i zasluženo je na Vašoj listi željenih destinacija.

Santorini-Iokasti

Iskoristite promotivnu cenu avio karte već od 120 EUR i rezervišite svoje mesto na najlepšem ostrvu u Grčkoj.

Glavni grad Thira zaista oduzima dah. Snežno bele kuće na vrhu litica, plavetnilo krovova koje se stapa sa bojom mora i terase sa nestvarnim pogledima izgledaju upravo kao na razglednicama, možda i lepše uživo. Svaki zalazak sunca na ovom ostrvu je spektakl za sebe, odraz beličastih kuća na narandžastom i crvenom odsjaju će biti motiv više da se na ovo mesto vraćate iznova. Najlepši zalazak sunca naćićete u mestu Oia, na vrhu litice, gde ćete uz zalazak uživati u najboljim vinarijama, restoranima i brojnim umetničkim galerijama. Plaže sa vulkanskim peskom su samo dodatak na celokupni magičan utisak koji će Vam Santorini stvoriti.

Kako rezervisati?

Sve što treba da uradite je da u pretrazi na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” Thira ( oznaka aerodroma je JTR), potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.

Rezervišite odmah avio karte Beograd Santorini po najpovoljnijim cenama pozivom našeg call centra +381 65 8728 350 ili mailom na charter@playtravel.rs

Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjenje za svaki korak rezervacije avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

Santorini-Vece

U nastavku Vam predlažemo datume putovanja, kliknite na datume koji vam najviše odgovaraju i pronađite avio karte po promotivnim cenama već od 120 EUR. Nakon prikazanih letova možete promeniti datume putovanja prema svojim potrebama ili pretražiti datume na kalanderskom prikazu sa naznačenim cenama (zelena polja označavaju najnižu raspoloživu cenu).

Budite fleksibilni, često za neke kombinacije datuma možete pronaći avio karte po nešto nižoj ceni. Obzirom na moguću razliku u ceni proverite i cene letova sa presedanjem ili direktne letove, izaberite ovu opciju na levoj strani pretraživača. 

Predloženi Datumi Putovanja po promotivnim cenama
07.04. – 12.04.16. 08.04. – 13.04.16. 10.04. – 15.04.16.
07.04. – 13.04.16. 08.04. – 14.04.16. 10.04. – 16.04.16.
07.04. – 15.04.16. 08.04. – 16.04.16. 10.04. – 17.04.16.

*Napominjemo da cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od broja raspoloživih mesta na letovima

Pravi hotel za svoje putovanje na Santoriniju možete pronaći ovde

Propustili ste dobru ponudu. Ne dozvolite da Vam se to ponovo desi. Prijavite se za naš newsletter ili pratite na društvenim mrežama i dobijajte informacije o našim najnovijim ponudama koje Vas mogu biti interesantne za Vas!

Online rezervacije letova avio kompanije Aegean Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Aegean Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar