Spavajte među oblacima!

Kada birate destinaciju za neko naredno putovanje izbori pred Vama su nebrojeni, a mi Vam danas predlažemo 10 najviših hotela kako biste sebi omogućili luksuz spavanja među oblacima.

1. Ritz-Carlton, Hong Kong

Počnimo od najvišeg hotela na svetu koji Vam pruža fenomenalan pogled na najživahniji grad na svetu, Hong Kong. Hotel se nalazi na poslednjih šesnaest spratova kule visoke 483 metara, najviše u Hong Kongu, i nudi neverovatno iskustvo koje ne može da se prepriča ali možete sebi priuštiti, bar jednu noć među oblacima za već 250 EUR.

Ritz-Carlton, Hong Kong

Ritz-Carlton, Hong Kong

2. Grand Hayatt, Šangaj

Hotel koji se našao u milenijumskom izdanju Ginisove knjige rekorda iz 2000.godine kao najviši hotel na svetu, kao kruna 88spratnog tornja Yin Mao. Privilegiju pogleda na Šangaj koji oduzima dah prate i brojne nagrade koje je ovaj hotel dobio za visok kvalitet svojih usluga i inovativne restorane.

3. Four Seasons, Guangzhou

Ikona stila na nebu, hotel Four Seasons nalazi se na poslednjim spratovima jednog od najviših neblakodera na svetu. Krunišući toranj od 103 sprata hotel Four Seasons nudi spektakularan pogled na Bisernu reku, Telekominakcijski toran i urbani spektakl, iz svih soba sa prozorima od plafona do poda.

Four Seasons, Guangzhou

Four Seasons, Guangzhou

4. JW Marriott Marquis Hotel Dubai

Četvrti najviši hotel nalazi se uravo na mestu gde se danas nalaze najviše zgrade na svetu, u Dubaiju. Danas je Dubai jedno od najinspirativnijih arhitektonskih dostignuća pa otuda i hotel JW Marriott, iako četvrti na listi, u osnovi je najviši hotel na svetu, jer se prethodna tri nalaze nalaze samo na određenim spratovima u okviru neblakodera, odnosno nije cela zgrada hotelska. Pa odlučite sami da li će biti najviši ili četvrti najviši hotel na svetu : ) Četvrti ili najviši, JW Marriott Marquis Hotel Dubai svakako nudi spektakularn pogled i neverovatnu uslugu sa ciljem da Vam dokažu tačnost svog slogana “mesto gde se ostvaruju snovi”.

5. Burj Al Arab Hotel, Dubai

Peti najviši hotel na svetu, Burj Al Arab, verovatno i jedan od najpoznatijih hotela na svetu i svakako najluksuzniji, simbol je današnjeg modernog Dubaija. Prepoznatljivu strukturu hotela koja predstavlja siluetu broda je nešto što zaista morati videti uživo kako biste doživeli jedno nesvakidašnje iskustvo praćeno najvišim nivoom usluge.

Burj Al Arab Hotel, Dubai

Burj Al Arab Hotel, Dubai

6., 7. i 8. mesto dele tri hotela: Park Hyatt New York, Baiyok Sky Bangkog i Jumeirah Beach hotel Dubai

Park Hyatt New York simbol poznatog lanca hotela, nalazi se na centralnoj lokaciji na 25 spratova njujorškog nebodera One57. Sa inspiracijom na kuće iz elitnog dela New York -a sve sobe su građene sa prozorima od plafona do poda i pružaju fascinantan pogled na grad. Uz pogled vredan posete gosti će uživati u posebnim detaljima, galeriji umetničkih dela,kulinarskim umećima i unikatnoj Tunereuse 40 kozmetici posebno dizajniranoj za hotel.

Baiyoke Sky najviši hotel na Tajlandu sa 88 spratova, nalazi se na krovu Bangkoka iznad čuvene meke šopinga Pratunam. Uz najviši pogled na grad i šire hotel nudi i visok nivo luksuza sa ultimativno komfornim sobama i opuštajućom atmosferom.

Baiyok Sky Bangkog

Jumeirah Beach hotel u Dubaiju, prepoznatljiv jednako po svom nalik talasu obliku kao i po neverovatnoj usluzi i širokoj ponudi usluga. Deli 6. mesto na listi najviših hotela i jedno je od najprepoznatljivijih arhitektonskih dostignuća u Dubaiju sa neverovatnim pogledom na Arapski zaliv.

Jumeirah Beach hotel u Dubaiju

9. Swissotel The Stamford Hotel, Singapur

Luksuzan gradski hotel u srcu Singapura deveti je najviši hotel na svetu, i jedan od najviših u južnoistočnom delu Azije. Iskusite neviđen komfor luksuznih apartmana sa poledom na užurbani grad i ostrva Malezije i Indonezije.

Swissotel The Stamford Hotel

Swissotel The Stamford Hotel

10. Grand Lisboa Hotel, Macau

Eksrtavagantni hotel Grand Lisboa deseti je najviši hotel na svet i predstavlja ikonu Makaua.

Predstavlja pojam stila i luksuza i uz neverovatan pogled među oblacima pruža gostima vrhunsku uslugu i zabavu.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar