Najzabavniji april u Evropi – Doživite pravu uskršnju magiju u Cirihu

Potraga za zlatnim jajetom ili hrabri skok u zaleđeno jezero garantuje 3 srećna uskršnja dana u prazničnom Cirihu

Ceo Cirih se pretvara u svoje najbajkovitije izdanje tokom Uskrsa. Na svakom ćošku ćete se oduševiti čokoladnim zecom i uskršnjim jajetom. U nekim od poznatojih hotela čak ćete imati priliku da kreirate i svog uskršnjeg zeca, a biće samo neophodno da se prijavite unapred za radionicu.

Tokom uskršnjih praznika u Cirihu u obavezi ste da počnete dan sa stilom, ili preciznije sa fenomenalnim prazničnim doručkom, kao na primer u Café für Dich .

Posle doručka pravac u potragu za najboljim uskršnjim jajetom, koja se tradicionalno održava na obližnjim farmama, Juckerjof i Bachlihof.

Potom, naravno, odnesite pobedu u nadmetanju najtvrđih jaja. Zwanzgerle je tradicionalno nadmetanje koje se održava na Rudenplatzu, i takmičari gađaju jaja kovanicama od 20 centi. Deca drže kuvana šarena jaja i ako igrač ne probije ljusku dete zadržava svoju zaradu, a ako igrač pobedi onda je dužan da jaje pojede.

Najzabavniji april u Evropi Cirih

Ponuda za 4 praznična dana u Cirihu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 3 noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Polazak: 10. april  Beograd – Cirih

Povratak: 13. april Cirih – Beograd

Swiss Star Guesthouse District 4 ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Cirih

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar