Najzanimljiviji januar u Evropi – Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj

Možda zvuči iznenađujuće ali najbolje obroke ćete probati baš u Nemačkoj, iako možda nisu idealni za instagram

Jedan produženi gastronomski vikend je idealan kraj hladnog januara, 4 dana po ceni od samo 151 EUR.

Najzanimljiviji januar u Evropi - Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj 2 

Možda zvuči iznenađujuće ali najbolje obroke ćete probati baš u Nemačkoj, iako možda nisu idealni za instagram :). Najjednostavnija hrana se pokazala kao najbolja a uz savršenu uslugu i tradicionalnu muziku užitak Vam je neizostavan.

Čuveni Weisswurst, najverovatnije najmanje estetski primamljiva hrana na svetu, samim tim nikako za instagram. Dve ili tri blede kobasice koje plutaju u vodi na tanjiru uz parče hleba sa strane, odmah ćete pomisliti i da preskočite ali ipak nemojte. Uz slatki senf možda Vam to bude jedan od najukusnijih obroka, ikada.

Najzanimljiviji januar u Evropi - Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj 3

Gulaš, još jedan tanjir koji ne obećava idealnu fotografiju ali obećava ukus i miris. Idealan ručak za skijaše. Okrepite se energijom i dobrim raspoloženjem uz jedan tanjir u Edmund Probst Haus.

Čorba od sira. Umesto objašnjenja jedva čekamo da čujemo Vaše utiske.

Kase spaetzle, inače naš omiljeni bavarski specijalitet, je najsirastiji mogući doživljaj za Vaša nepca. Male knedle kuvane u sosu sira, obično se služe kao prilog ali slobodno ludujte malo i naručite kao glavni obrok, bićete srećni :).

Najzanimljiviji januar u Evropi - Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj 4

Kaiserschmarrn ili jedna sasvim neobična palačinka. Pečena pa iskidana i karamelizovana. Služi se uz topli preliv od jabuka, šljiva i sa sušenim voćem. Nakon jedne duge planinske šetnje uputite se u Salober Alm na najbolju bavarsku palačinku.

Štrudla!

Najzanimljiviji januar u Evropi - Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj 5

Kuvano vino, Gluhwein, ali zaista pravo kuvano vino :). Kuva se dugo na založenom ognjištu u snegu. Miris svežeg vazduha se prosto umeša medju začine. S obzirom na nisku temperaturu, potrudite se da Vašu šolju bajkovitog kuvanog vina ispijete brzo. Mi Vam nećemo brojati :)

Najzanimljiviji januar u Evropi - Doživite Bavarsku kao pravi gastronomski raj 6 

Pivo…

Naprosto se u Bavarskoj!

Ponuda za 4 dana u Bavarskoj po ceni od samo 151 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 3 noćenja u hotelu sa 3*. 

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Polazak: 27. januar Beograd – Minhen (Memmingen)

Povratak: 30. januar Minhen (Memmingen) – Beograd

Ibis München City Arnulfpark, noćenje sa doručkom ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

 

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Minhenu

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar