Osvojite putovanje oko sveta samo uz pomoć Snapchat aplikacije

Slikajte se i šaljite fotografije preko Snapchat-a i ostvarite svoje putovanje iz snova.

Nadamo se da koristite Snapchat, i to često, jer Vaše junačke selfie fotografije mogu Vam osvojiti put oko sveta. Low cost avio kompanija WOW Air bira najvernije i najkreativnije korisnike ove popularne aplikacije i nagrađuje Snapchat-ere sa besplatnim putovanjem sveta, naravno uz obavezno dokumentovanje celog putovanja na Snapchat-u.

Osvojite putovanje oko sveta uz Snapchat aplikaciju

Nisko budžetna avio kompanija sa Islanda otvorila je konkurs za biranje SnapTraveler-a koji imaju mogućnost da polete na neku od 28 destinacija iz mreže WOW Air-a.

Izbor destinacija biće nasumičan, tako da svi srećni korisnici Snapchat-a imaju iste šanse za sve destinacije. Možda baš Vi sa Vašim srećnim fotografijama osvojite Amsterdam, Barselonu, Berlin, London i San Francisco i ne samo avio kartu već i smeštaj u hotelu, brojne izlete i aktivnosti kao i dnevene troškove. Šaljite fotografije odmah, svima. :)

Svi SnapTravelersi će svoju nagradnu kartu moći da iskoriste u periodu od juna do avgusta 2016.

Boravak na destinaciji planiran je da traje između 3 i 8 dana i jedina obaveza SnapTravelers-a je učešće u dve aktivnosti tokom boravka, koje će po preferenecijama većine biti birane ad hoc.

Uz povećanu aktivnost na društvenim medijima i slanje fotografija za konkurs će Vam biti neophodna i Snapchat priča u trajanju od dva minuta.

Predlažemo da krenete odmah u ozbiljnu Snapchat aktivnost i osvojite Vaše zasluženo putovanje.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar