Pegasus Airlines – Promotivna akcija za Tursku

Nova promotivna akcija za letove turske avio kompanije

 

Low cost avio kompanija Pegasus Airlines pokrenula je novu promotivnu akciju za povoljne avio karte ka destinacijama u Turskoj, kao i za letove iz Turske ka Evropi i Bliskom istoku.

 

Pegasus Airlines Istanbul Turska promotivna akcija avio karte mart 2017 

Promotivna akcija će trajati do 26. marta, a do tad možete da kupite avio karte za brojne destinacije po ceni već od 49,99 EUR bez obzira da li se radi o putovanjima za ili iz Turske. 

 

Avio karte za letove iz Sarajeva, Prištine ili Skoplja za Istanbul možete kupiti po ceni već od 49,99 EUR, a za letove iz Beograda za Istanbul od 64,99 EUR.

 

Sve cene su navedene sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a odnose se na avio karte u jednom smeru ka odabranoj destinaciji.

 

Sve cene se odnose na putovanja u periodu od 15. aprila do 28. oktobra, osim u periodu od 28. aprila do 2. maja, od 18. do 22. maja, kao i od 8. do 12. juna 2017. godine.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar