Qatar Airways – Novogodišnja globalna promocija

Uz novogodišnju promociju avio kompanije Qatar Airways istražite jednu od 130 atraktivnih destinacija

Avio kompanija Qatar Airways pripremila je globalnu novogodišnju promociju za čak 130 destinacija iz svoje mreže letova i to za putovanja tokom cele 2015. godine.

Qatar Airways novogodisnja globalna promocija

Svi putnici koji kupe avio kartu do 15. januara koriste priliku da otputuju na jednu od svojih željenih destinacija po promotvnim cenama.

Od 130 destinacija koje su se našle na promociji za polaske sa aerodroma Beograd izdvajamo Vam: Hong Kong po ceni već od 473 EUR, Katmandu po ceni već od 497 EUR, Kolombo po ceni već od 501 EUR, Bangkok po ceni već od 523 EUR, Tokio po ceni već od 529 EUR, do Maldiva po ceni već od 531 EUR, Johanesburga po ceni već od 559 EUR, Puket po ceni već od 563 EUR, Melburn po ceni već od 992 EUR i Pert po ceni već od 1000 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Sve navedene cene se odnose na povratno putovanje iz Beograda sa svim uključenim taksama.

Period prodaje avio karata po promotivnim tarifama traje do 15.januara, a promotivne cene se odnose na period putovanja od 20. januara do 10. decembra 2015. godine. Postoji nekoliko perioda koji su isključeni iz ove ponude i to za polaske od 26. marta do 02. aprila, od 06. do 13. aprila i za polaske 15. jul do 05. avgust.

Uz sve promotivne tarife avio kompanije Qatar Airways važe posebni uslovi za svaku destinaciju pa obavezno sa našim agentima proverite sve detalje prilikom kupovine avio karte. Minimum boravka na destinaciji je 3 do 7 noćenja zavisno od klase, dok je maksimum boravka od mesec dana do tri meseca. Avio kartu je neophodno kupiti minimum tri dana pred putovnje kako biste mogli da iskoristite promotivne cene.

Broj mesta na svim letovima avio kompanije Qatar Airways po promotivnimm cenama je ograničen kao i period prodaje pa Vašu avio kartu možete obezbediti odmah on-line rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar