Qatar Airways – Nova promocija za letove ka Aziji, Africi i Australiji

U ponudi avio kompanije Qatar Airways povoljne avio karte do 11 svetskih destinacija

Avio kompanija Qatar Airways pokrenula je novu promotivnu akciju za jeftine avio karte na velikom broju linija iz Beograda ka Aziji, Africi i Australiji.

 Qatar Airways promo akcija jul Beograd Azija Afrika Australija

Promotivna akcija traje do 10. avgusta, a najjeftinije povratne avio karte možete kupiti za letove do Hong Konga po ceni već od 525 EUR.

Avio karte do Delhija i Puketa možete kupiti po ceni već od 539 EUR, do Šangaja od 544 EUR, do Maldiva od 549 EUR, do Pekinga od 564 EUR, do Kolomba i Bangkoka već od 569 EUR, a do Gvangdžoua od 669 EUR.

U ponudi su i avio karte do dve destinacije van Azije: avio karte do Johanesburga možete kupiti po ceni od 639 EUR, do Melburna od 1189 EUR, a do Sidneja od 1199 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Qatar Airways. Svi letovi iz Beograda se obavljaju sa presedanjem u Dohi, glavnom gradu Katara.

Cene se odnose na avio karte za putovanja u periodu od 7. septembra 2015. do 31. marta 2016. godine osim u periodu od 18. decembra ove godine i 10. januara 2016. godine

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar. 

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar