Qatar Airways – Julska promotivna akcija

Krenite u novu avanturu i uštedite do 35%

Avio kompanija Qatar Airways pokrenula specijalnu ponudu koja će trajati samo do 5. jula, a na kojoj su ponuđeni popusti u visini i do 35% za avio karte do više od 140 destinacija.

Qatar Airways promo Beograd Azija Afrika Melburn

Na ovoj promotivnoj akciji možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda do Bangkoka po ceni već od 497 EUR, do Hong Konga po ceni od 482 EUR, do Muskata po ceni od 480 EUR, do Pekinga po ceni od 461 EUR, Johanesburga po ceni od 613 EUR, a do Kolomba od 549 EUR.

Avio karte do Maldiva možete kupiti po ceni od 515 EUR, do Tokija po ceni od 503 EUR, do Puketa od 505 EUR, a do Melburna od 941 EUR.

Ovo je samo deo onoga što je avio kompanija Qatar Airways ponudila za početak meseca jula, a na sniženju su i letovi iz Beograda ka brojnim destinacijama u biznis klasi.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima. Avio karte se mogu kupiti za period putovanja od 1. septembra do 10. decembra 2015. godine, a sva putovanja moraju biti završena do 25. decembra.

Broj raspoloživog mesta je ograničen – preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar