Ryanair – 50.000 putnika iz Niša, najava nove linije narednog meseca

Promotivne cene avio karata do ponedeljka, već od 9,99 EUR

 

Od uspostavljanja linija iz Niša u septembru 2016., avio kompanija Ryanair prevezla je više od 50.000 putnika.

 

Ryanair avio karte Nis april 2017

 

Ovakva brojka je pohvalna, ali predstavnici irske avio kompanije ističu kako Ryanair planira da ove godine preveze preko 120.000 putnika iz Niša.

 

Zbog toga, predstavnici avio kompanije Ryanair navode kako će u roku od dve nedelje do mesec dana biti najavljene nove linije iz Niša. Kao moguće nove destinacije ka kojim će moći biti uspostavljene linije iz Niša sada se navode Pariz, Barselona i Malta.

 

Kako bi se proslavio jubilej, avio kompanija Ryanair je pokrenula novu uskršnju promotivnu akciju tokom koje ćete do ponedeljka, 17. aprila moći da kupite avio karte po ceni već od 9,99 EUR za letove iz Niša za Bratislavu, Berlin, Diseldorf Weeze i Milano Bergamo. Promotivna cena se odnosi na letove u jednom smeru, sa svim uračunatim dodatnim troškovima i važi za određene datume putovanja tokom maja, juna i jula.

 

Avio kompanija Ryanair je takođe tokom jučerašnjeg dana objavila da je u dosadašnjem toku 2017. godine uspela da poboljša kvalitet usluge. Naime, kako se navodi, čak 90% od ukupno preko 53.000 letova ove avio kompanije je bio na vreme (poboljšanje od 2% u odnosu na prošlu godinu). Takođe se ističe da na adresu avio kompanije u proseku stigne tek jedna žalba za izgubljen/oštećen prtljag na 2.000 putnika, kao i da se u proseku tek manje od 3 putnika od 1.000 požali na kvalitet usluga.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar