Ryanair – Uskoro kreću prekookeanski letovi!

Avio karte iz Evrope za SAD po ceni od 10 EUR bliže stvarnosti?

Najveća low cost avio kompanija na svetu ovih dana čini sve kako bi uskoro mogla da pokrene prekookeanske linije.

Low cost avio kompanija Ryanair letovi Severna Amerika

Podsetimo, ovakva vest je izuzetno zanimljiva jer je svojevremeno izvršni direktor avio kompanije Ryanair tvrdio da bi cena avio karata za letove iz Evrope za SAD mogla da bude već od 10 EUR.

Nama je takođe zanimljivo to što irska low cost avio kompanija uvodi konekcije i unapređuje svoju mrežu linija. Iako se za sad konekcije uvode za linije preko London Stansteda i Barselone, očekuje se da će avio kompanija Ryanair uskoro povezati sve svoje 84 baze u 33 države.

Na ovaj način interkontinentalni letovi su nadomak realnosti, iako low cost avio kompanija Ryanair planira to još od 2010. godine. Očekuje se da će prekookeanski letovi početi 2019. godine, kada se očekuje početak isporuke 100 aviona tipa Boeing 737 MAX 8. Radi se o avionu koji bi trebalo da ima 200 putničkih mesta.

Na ovaj način moguće je da će u budućnosti biti uvedena letovi iz Niša za Severnu Ameriku (sa presedanjem ne nekom od glavnih Ryanair aerodroma). Takođe, stručnjaci tvrde da je samo pitanje vremena kada će ova avio kompanija uvesti letove iz Beograda, a ne i to da li će ih uvesti.

Po mišljenju analitičara neke od destinacija ka kojim bi leteo Ryanair mogle bi biti smeštene na istočnoj obali Severne Amerike (Njujork, Toronto, Boston, Vašington, pa čak i Čikago), a procenjuje se da bi low cost avio kompanija mogla da leti i ka Karibima i Južnoj Americi.

Low cost avio kompanije već uveliko obavljaju prekookeanske letove, ali ulazak avio kompanije Ryanair na ovo tržište mogao bi potpuno da promeni odnos snaga i poremeti tradicionalne avio kompanije koje su se do sad oslanjale na interkontinentalne letove kao sigurniji izvor zarade zbog nedostatka low cost konkurencije.

Ovakva novina sigurno će dovesti do nižih cena avio karata na letovima iz evropskih gradova ka severnoameričkim destinacijama, što će takođe rezultirati velikim povećanjem broja putnika i prave revolucije na nebu.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar