Ryanair – Uskoro možda letovi iz Niša?

Ryanair priprema velike vesti!

Najveća low cost avio kompanija u Evropi Ryanair najavila je da će održati konferenciju za novinare u sredu na kojoj će najverovatnije najaviti letove iz Srbije.

Ryanair uskoro mozda letovi iz Nisa

Tom prilikom se očekuje da će avio kompanija Ryanair najaviti letove iz Niša, ali tek ostaje da se vidi do kojih destinacija.

Prve naznake o ovakvoj novini mogle su da se čuju tokom prošle nedelje, kada je gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio da se sprema veliko iznenađenje, ali tada nije precizirano o kojoj avio kompaniji i destinacijama se radi.

Low cost avio kompanija Ryanair nedavno je takođe spomenuta kao prva koja će obavljati letove sa somborskog vojnog aerodroma, koji će biti adaptiran za civilne svrhe tj. putnički saobraćaj.

Ipak, kasnije je objavljeno da se ovako nešto neće dogoditi, kao i da su za sad jedini aerodromi koji mogu biti interesantni low cost avio kompanijama “Nikola Tesla” u Beogradu, “Konstantin Veliki” u Nišu i “Morava” kod Kraljeva.

Avio kompanija Ryanair trenutno obavlja letove iz Hrvatske i Crne Gore, ali za sad ne leti iz Srbije. Osim kvalitetne usluge, low cost avio kompanija Ryanair privlači pažnju i povoljnim cenama avio karata, a najinteresantnije je zvučala vest da će avio karta do gradova u Americi uskoro moći da se kupi po ceni već od 10 EUR.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar