TAP Portugal – U planu obnavljanje linija Beograd – Lisabon i Zagreb – Lisabon

Uskoro opet direktni letovi za Lisabon?

Avio kompanija TAP Portugal u 2017. godini planira da uspostavi nove linije među kojima će se najverovatnije naći Zagreb i Beograd.

TAP Portugal Beograd Lisabon Zagreb novi letovi

Plan rasta avio kompanije TAP Portugal obuhvata 11 novih destinacija u mreži portuglaske kompanije tokom 2017. godine, od kojih se sedam nalazi u Evropi.

Mada se u narednim nedeljama očekuje zvanično saopštenje avio kompanije TAP Portugal po ovom pitanju, za sad se sigurno zna da će se uglavnom raditi o destinacijama na kojim je TAP Portugal leteo ranije. Kako navode stručnjaci Zagreb će se gotovo sigurno naći na ovom spisku, a velike su šanse da tu bude i Beograd, kao i Atina, Bazel, Talin, Sankt Peterburg ili Bukurešt.

Avio kompanija TAP Portugal odustala je od linije Beograd – Lisabon januara 2015. godine nakon samo pet meseci od uspostavljanja letova. Ova linija je bila popularna kod putnika, ali je avio kompanija TAP Portugal bila prinuđena da suspenduje letove usled tehničkih problema kao što je kašnjenje isporuke nove letelice, obuke pilota i drugih faktora koji su bili “izvan kontrole avio kompanije”. Iz avio kompanije je stiglo obećanje da će se letovi nastaviti na leto 2015., ali se to nije desilo.

Linija Zagreb – Lisabon u prvi mah je prepuštena kod-šer sporazumom avio kompaniji Croatia Airlines, koja pripada istoj grupacijia, Star Alliance. Bez obzira na ovo, potvrđeno je da će avio kompanija TAP Portugal obnoviti ovu liniju u bliskoj budućnosti.

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar