Turkish Airlines – Oktobarska Lucky 5 promotivna akcija

U oktobru povoljno do Pekinga, Hong Konga, Čikaga, Maldiva i Amana

Za oktobar avio kompanija Turkish Airlines pripremila je novu Lucky 5 promotivnu akciju na kojoj nudi povoljne avio karte do pet svetskih destinacija.

Turkish Airlines Lucky 5 oktobar Beograd Cikago Peking Hong Kong Istanbul

Promotivna akcija trajaće tokom celog meseca, sve do 31. oktobra 2015. godine.

Najzanimljvije deluju povratne avio karte za letove iz Beograda do Hong Konga koje možete kupiti po ceni već od 369 EUR.

Avio karte do Amana možete kupiti po ceni od 399 EUR, do Pekinga i Maldiva po ceni od 579 EUR, a na promotivnoj akciji su i avio karte do Čikaga koje možete kupiti već od 615 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i odnose se na letove u periodu do 31. marta 2016. godine.

Svi letovi se obavljaju preko aerodroma u Istanbulu, a ukoliko odlučite da napravite veću pauzu između letova možete iskoristiti zanimljivu ponudu avio kompanije Turkish Airlines za besplatan obilazak ovog grada.

Besplatna ponuda “Touristanbul” podrazumeva profesionalnog turističkog vodiča na engleskom jeziku, obrok, ulaznice za muzeje, slobodno vreme i uz besplatan prevoz minibusom sa aerodroma i natrag. Možda je ovo dovoljan razlog da napravite pauzu u Istanbulu?

Broj raspoloživih mesta je ograničen – preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozivom našeg call centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar