Vueling – Od aprila direktni letovi Beograd – Barselona

Vueling se vraća u Srbiju!

Španska low cost avio kompanija Vueling ove letnje sezone obavljaće direktne letove između Beograda i Barselone.

Prvi let iz Barselone za Beograd očekuje se 8. aprila u 18:35h, dok je let Beograd – Barselona zakazan istog dana za 21:45h.

Nakon prvog leta u 2017. godini, low cost avio kompanija Vueling leteće dva puta nedeljno na liniji Beograd – Barselona i to utorkom i petkom tokom aprila (za vreme praznika), a od juna utorkom i subotom sa polascima u isto vreme.

Low cost avio kompanija Vueling ove godine takođe planira da leti između Barselone i Beograda sve do poslednje nedelje oktobra, duže nego što je to bio slučaj prethodnih godina.

Avio karte možete da kupite već danas po ceni od 54,99 EUR. Cena se odnosi na putovanje u jednom smeru, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Avio karte se već nalaze u rezervacionom sistemu, rezervišite odmah avio karte po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra ili online putem sajta playtravel.rs.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. pitanje

  jovana
   odgovori
  21/07/2017

  postovani,
  ako kupimo kartu za 24 oktobar,to je utorak za Barselonu kada nam je povratak?Da li je to subota ili….?mi bi hteli 4 karte,dvoje odraslih i dvoje dece(9,6).
  Pozdrav

 2. Interesuje me prvi let u aprilu iz Barselone za Beograd

  Radmila
   odgovori
  04/04/2020

  Molim vas potrebna mi je jedna karta iz Barselone što pre suprug mi je tamo i on bi da se vrati sa Vašom kompanijom. Hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar