Vueling – Ostvarite 10 EUR popusta uz promotivne vaučere

Preuzmite nove promotivne vaučere i ostvarite popust od 10 EUR

Španska low cost avio kompanija Vueling objavila je nove promotivne kodove za 2015. godinu koji Vam donose popust od 10 EUR prilikom kupovine povratne avio karte sa polaskom iz Španije i Italije.

Vueling avio kompanija Beograd promo vauceri

Promotivne vaučere sa kodovima možete iskoristiti uz već aktuelne promocije low cost avio kompanije Vueling i obezbediti svoju avio kartu po vrlo primamljivim cenama za atraktivne Vueling destinacije sa aerodroma u Španiji i Italiji.

Vaučeri koji Vam donose 10 EUR popusta odnose na kupovinu povratne avio karte minimum 21 dan ranije u odnosu na planirani datum putovanja. Uz Vueling vaučer možete ostvariti popust na kupovinu avio karte za putovanja do 15. decembra.

Promotivni vaučeri važe za polaske iz Španije i Italije i broj vaučera za svaku zemlju je ograničen na 2000.

Kako biste ostvarili popust od 10 EUR prilikom kupovine avio karte potrebno je da preko sledećeg linka odaberete Vaše letove iz mreže letova low cost avio kompanije Vueling i da unesete promotivni vaučer kod zavisno iz koje zemlje birate polazak:

Španija: VYESOHIMUM
Italija: VYITCEYODA

Promotivni kodovi se unose nakon odabira letova u prazno polje pored teksta “Do you have a discount code”. Polje za unos promotivnog koda se nalazi odmah ispod Vaših selektovanih letova i kod je neophodno uneti pre unosa podataka o putnicima.

Broj promotivnh vaučera je ograničen za svaku polaznu destinaciju pa Vašu avio kartu rezervišite već danas preko ovog linka. Uz ograničen broj vaučera postoje i periodi putovanja koji su isključeni iz promocije, ukoliko Vam je neophodna asistencija prilikom kupovine avio karte pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar