Black Friday popusti – danas je prilika da kupite jeftine avio karte!

Pregled svih Black Friday popusta na avio karte – cene snižene i do 40%!

Tokom današnjeg i narednih nekoliko dana sve najveće avio kompanije nude „Black Friday” promotivne akcije tokom kojih možete da kupite avio karte po najnižim cenama do sad!

U nastavku vam navodimo sve promotivne ponude koje su dostupne za letove iz Srbije i regiona!

Spisak će biti redovno dopunjivan novim ponudama.

Aegean Airlines – Black Friday do 40% popusta za Grčku

Avio kompanija Aegean Airlines tokom naredna dva dana nudi avio karte po i do 40% nižoj ceni za sve letove ka i iz Grčke. Promotivna ponuda će važiti do 29. novembra 2019. godine, a odnosi se na povratena avio karte ili avio karte u jednom smeru za sve letove iz Atine, Soluna, Kalamata, Herakliona ili Rodosa ka gradovima van Grčke, kao i u obrnutom smeru.

Svi detalji su na ovoj stranici.

Wizz Air – Do 30% popusta na avio karte

Tokom današnjeg dana, 29. novembra 2019.možete da kupite avio karte po do 30% nižoj ceni za određene letove i destinacije low cost avio kompanije Wizz Air.

Uslovi ponude su na ovoj stranici.

Wizz Air Popusta na avio karte Black Friday

Ryanair – Black Friday popust do 25% za 1 milion putničkih mesta

Low cost avio kompanija Ryanair Black Friday obeležava dnevnim promotivnim ponudama. Tokom današnjeg dana, 29. novembra 2019., Ryanair nudi popust do 25% za letove iz Dablina, Knock, Kerry, Shannon ili Corck. Promotivna akcija obuhvata putovanja od decembra 2019. do marta 2020. godine.

Emirates – Black Friday promotivna ponuda

Avio kompanija Emirates je pokrenula Black Friday promociju koja se odnosi na letove iz BeogradaSarajeva i Skoplja za destinacije u Aziji, Africi i Australiji. Promotivnu ponudu možete da vidite ovde.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Turkish Airlines – Black Friday promocija za Ameriku

Samo tokom današnjeg dana, 29. novembra 2019., avio kompanija Turkish Airlines nudi avio karte za letove iz Beograda za Vašington, Čikago, Njujork i Boston po ceni već od 399 EUR, dok avio karte za Los Anđeles i San Francisko možete da kupite za već od 499 EUR.

Pogledajte uslove i celu ponudu ovde.

Air France – Black Friday promocija za ceo svet

Avio kompanija Air France pokrenula je promotivnu akciju povodom „Crnog petka” koja će trajati do kraja vikenda, a obuhvata letove iz Beograda za Aziju, Afriku, Srednju i Južnu Ameriku.

Black Friday promo se završava u nedelju u ponoć, 1. decembra 2019., a ponud pogledajte ovde.

Pegasus Airlines – Do 50% popusta na sve letove

Fly Friday promotivna akcija avio kompanije Pegasus Airlines donosi do 50% popusta na sve avio karte i sve letove. Ponuda obuhvata letove iz Sarajeva i Beograda za Istanbul, kao i brojne druge letove, a kompletna ponuda se nalazi na ovoj stranici.

Vueling – Black Friday avio karte po ceni već od 9,99 EUR

Avio kompanija Vueling nudi povoljne avio karte za sve letove iz i ka španskim destinacijama uključujući tu Barselonu, Alicante, Majorku i druge, kao i letove ka drugim destinacijama iz mreže avio kompanija.

Promotivna ponuda će trajati do 2. decembra 2019., a važi za letove od 8. januara do 24. oktobra 2020. godine.

Air Serbia – Black Friday promo za Njujork

Avio kompanija Air Serbia trenutno nudi avio karte za letove iz Beograda i okruženja za Njujork po specijalnoj Black Friday ceni. Do kraja nedelje, 1. decembra 2019., avio karte možete da kupite po ceni već od 359 EUR, a celu ponudu pogledajte ovde.

Qatar Airways – Black Friday popust do 40%

Sve do srede, 4. decembra možete da kupite avio karte po i do 40% nižoj ceni za sve letove, uključujući tu i letove iz Beograda, Skoplja, SarajevaSofije ili Budimpešte.

Ponuda obuhvata avio karte za letove Beograd Teheran po ceni već od 406 EUR, avio karte za Peking su već od 450 EUR, za Bangkok od 475 EUR, a Melburn od 998 EUR. Ostale cene i uslovi možete da vidite na ovoj stranici.

Qatar Airways – Black Friday popust do 40 posto

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen!

Na ovoj stranici smo naveli promotivne akcije avio kompanija koje obavljaju letove ka aerodromima u Srbiji i regionu, ali Black Friday obeležavaju i mnoge druge svetske avio kompanije pa predlažemo da avio karte za vaše naredno putovanje kupite danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. novembar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar