Wizz Air – Moguće nove linije iz Sarajeva

Juče je uspostavljena linija Sarajevo – Budimpešta, a već se priča o povećanju broja linija!

 

Wizz Air je ove nedelje pokrenuo liniju Sarajevo – Budimpešta, ali se sad sve više priča da će mađarska low cost avio kompanija uskoro uspostaviti još nekoliko novih linija iz Sarajeva.

 

Wizz Air letovi Sarajevo avio karte Budimpesta 2017

 

Pregovori o novim linijama low cost avio kompanije Wizz Air započeti su prošle godine, ali su suspendovani zbog visokih aerodromskih troškova. Ipak, krajem 2016. usvojen je plan podsticaja koji je učinio letove iz Sarajeva isplatljivijim.

 

Zbog toga, kao i dosadašnjeg uspeha linije Sarajevo – Budimpešta, predstavnici low cost avio kompanije Wizz Air potvrdili su da će u budućnosti najverovatnije pokrenuti i druge linije iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

 

 Tokom jučerašnjeg dana obavljen je prvi let na liniji Sarajevo – Budimpešta, na kojoj low cost avio kompanija Wizz Air planira da leti dva puta nedeljno. Predviđeno je da se do 9. aprila letovi obavljaju sredom i nedeljom, a od 10. aprila letovi će se obavljati ponedeljkom i petkom. Avio karte možete kupiti po ceni već od oko 20 EUR.

 

Ovom linijom glavni grad Bosne i Hercegodine povezan je ne samo sa Budimpeštom, već i sa 61 evropskom destinacijom kroz široku mrežu letova low cost avio kompanije Wizz Air.

 

Vašu avio kartu možete da rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar