Wizz Air – Nove linije iz Skoplja!

Lepe vesti za Skoplje :)

 

Low cost avio kompanija Wizz Air potvrdila je da će ovog leta pokrenuti tri nove linije iz Skoplja.

 

Wizz Air nove linije novi letovi Skoplje 2017  

Kako je objašnjeno, popularna mađarska low cost avio kompanija preseliće još jedan avion u Skoplje, ukupno četvrti u glavnom gradu Makedonije, zbog čega će uspostaviti čak tri nove linije.

 

Počev od 14. jula, avio kompanija Wizz Air počeće da obavlja redovne linije iz Skoplja za Rim (Ciampino), Maltu i švedski grad Vekše (Vaxjo). Na svim linijama obavljaće se dva leta nedeljno.

 

Istovremeno, low cost avio kompanija Wizz Air će povećati broj letova na postojećim linijama iz Skoplja za Basel, Bratislavu, Šarlroa, Kopenhagen, Ajndhoven, Geteborg, Malmo i Memingen.

 

Četvrti avion koji će biti preseljen u Skoplje je deo investicije vredne 99 miliona evra koje low cost avio kompanija Wizz Air ulaže u Makedoniju, uz otvaranje 36 radnih mesta.

 

Low cost avio kompanija Wizz Air prevezla je više od 900 hiljada putnika iz Skoplja tokom prethodne godine, što je porast od 23% u odnosu na 2015. godinu. Samim tim, Wizz Air je zadržala poziciju najuspešnije avio kompanije u Makedoniji.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. otvaranje skoplje makedonija Aerodrom

  sami neziri
   odgovori
  03/06/2020

  kojeg datuma polazak iz turko finska platili smo 2 karte 01 06 2020 nije bilo leta molim vas odgovor stalni vas putnik i helsing makedonija unapred hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar