Wizz Air – Uskoro možda letovi i iz Sarajeva

Osim letova ka Sarajevu, mogući i letovi ka Mostaru!

Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je da bi uskoro mogla da pokrene letove iz Sarajeva, koja će postati druga Wizz Air destinacija u Bosni i Hercegovini.

Wizz Air Uskoro mozda letovi i iz Sarajeva

Ovu vest potvrdili su predstavnici avio kompanije Wizz Air, koji su izjavili da je Sarajevo izuzetno važna destinacija za mađarsku low cost avio kompaniju. Uz to, oni su dodali i da žele da investiraju u sarajevski aerodrom.

Najava popularne low cost avio kompanije stigla je nedelju dana nakon što je Mađarska vlada ponudila subvencije kompanijama koje uspostave linije između Budimpešte i Sarajeva. Vredi spomenuti i to da su ovakve subvencije ponuđene još i na linijama između Budimpešte i Podgorice, Prištine, Skoplja i Tirane.

Za sad nije objavljeno ka kojim destinacijama mađarska low cost avio kompanija bi mogla da leti iz Sarajeva.

Avio kompanija Wizz Air već ima svoju bazu u Tuzli iz koje obavlja veliki broj letova, a predstavnik kompanije izjavio je da će nakon Sarajeva biti uvedeni letovi iz još jednog grada u Bosni i Hercegovini, najverovatnije misleći na Mostar.

Sve nove detalje o mogućim destinacijama ka kojim će avio kompanija Wizz Air leteti iz Sarajeva, kao i o tome kada će linije biti ponuđene objavićemo na playtravel.rs – nastavite da nas pratite redovno.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar